Hotel Diamond 

Wypoczynek w Słonecznym Brzegu, Bułgaria

Kod oferty: FTR 102540/6

Słonecznie

26°C Słonecznie

Średnia temperatura w dzień w wybranym terminie podróży

Kliknij aby aktywować
Hotel Diamond
Zdjecie: 1 z 26
Mapa
Zadaj pytanie
Ulubione Prześlij Drukuj Zadaj pytanie
touroperator:
55%
4.0 Dobry Na podstawie 36 opinii
Polecam głównie MŁODYM

Bardzo dobrze zlokalizowany hotel. Blisko z niego było zarówno na plażę, jak i do centrum miejscowości. Podobała się szeroka...

Opinia według: Fostertravel

Polecamy tę ofertę:
  • Hotel z Wi-Fi
Atuty

Dla dzieci, Blisko lotniska, Klimatyzacja

Atrakcje

Fitness / siłownia, Basen odkryty, Rowery

touroperator:
Zadaj pytanie
Ulubione Prześlij Drukuj Zadaj pytanie
touroperator:
Oferta dostępna

Oferta z dnia 11.09.2020 została sprzedana. Brak wolnych miejsc w poprzednim terminie.
Wybrano pierwszy dostępny termin 11.09.2020

Rezerwacja wstępna

Wypełnienie formularza rezerwacji wstępnej nie wiąże się z żadnymi kosztami. Nasz konsultant skontaktuje się z Państwem w celu potwierdzenia rezerwacji.

2+0
7 dni
11.09.2020 - 18.09.2020
all inclusive (ALL)
2 osoby
(2 dorosłych)
Zmień
7 dni
(11.09 - 18.09.2020)
Zmień
11 września 2020
(piątek)
Zmień
ALL
(all inclusive)
Zmień

Podróż z:
pią 11.09.2020 12:35 - 15:45
Warszawa (Modlin) - Bourgas
Linie: Ryanair (samolot Rejsowy)  
pią 18.09.2020 16:10 - 17:10
Bourgas - Warszawa (Modlin)
Linie: Ryanair (samolot Rejsowy)  
Dostępne opcje zakwaterowania ( dla 2 osób dorosłych )
pokój dwuosobowy (standardowy)
Dodatkowe ubezpieczenie podróżne "Kup sobie spokój"

Warunki i zakres ubezpieczenia - pakiet Premium

198,72
/ całość
Ubezpieczenie kosztów leczenia do 1 000 000 120 000
Cena całkowita
2 598
PLN
Wczytywanie...
Podsumowanie rezerwacji

2 598,00
Wczytywanie...
Opis i położenie
Hotel położony w miejscowości Słoneczny Brzeg (największy - ok. 160 hoteli - i najbardziej popularny kurort bułgarski), w centrum, ok. 5 km od Nesebaru (kolejka elektryczna lub spacer wzdłuż plaży), ok. 38 km od Burgas, ok. 120 km od Warny, ok. 41 km od międzynarodowego lotniska w Burgas. Zadbany obiekt 5-piętrowy (3 windy), nowocześnie urządzony, gruntownie zmodernizowany w 2004 roku, oferuje 284 pokoje dwuosobowe, 14 pokoi typu studio i 3 apartamenty VIP. Oficjalna kategoria bułgarska ****.
W pobliżu hotelu znajduje się wiele sklepów, restauracji, pubów, dyskotek.
Pokoje
Dwuosobowe (z możliwością dostawki), przestronne, gustownie urządzone, z łazienką (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów). Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, ogrzewanie, telefon, TV Sat, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), balkon lub taras.
Warianty wyżywienia
HB - śniadania (kawa i herbata bezpłatnie) i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo).
Hotelowa restauracja organizuje wieczory tematyczne i show cooking.
Plaża
Piaszczysta, szeroka, dobrze zagospodarowana, oddalona od hotelu 350 m (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole dodatkowo płatne.
Na plaży, w wyznaczonych miejscach, znajdują się wypożyczalnie sprzętu sportowego (funkcjonują sezonowo).
Do dyspozycji gości
Recepcja czynna całą dobę, sejf (dodatkowo płatny ok. 3 EUR/dzień), punkt wymiany walut, informacja turystyczna, telefon, fax, room service, restauracja główna z tarasem, bar przy basenie, pizza bar, lobby bar, barbeque, studio kosmetyczne, fryzjer, sklep z pamiątkami, dostęp do internetu (dodatkowo płatny 3 EUR/godz.), ekskluzywne kasyno (m.in. ruletka, poker, Black Jack, automaty), wypożyczalnia rowerów (dodatkowo płatna), serwis sprzątający, pralnia, ogród, taras słoneczny, garaż, parking.
Sport i rozrywka
Basen o głębokości do 1,90 m (leżaki i parasole bezpłatne), wieczorne dancingi, programy artystyczne, bilard (dodatkowo płatny 0,5 EUR), gabinet masażu (10-50 EUR w zależności od rodzaju masażu), sauna (ok. 4 EUR/godz.), siłownia (ok. 4 EUR/godz.), nowoczesne SPA (m.in. aromaterapia, hydroterapia, thalasso terapia, zabiegi antycellulitowe), łaźnia turecka, sporty wodne na plaży (m.in. windsurfing, narty wodne, banan).
W pobliżu hotelu znajdują się dwa Aquaparki - Action Aquapark w Słonecznym Brzegu oraz Aqua Paradise niedaleko Neseberu (wstęp: dorośli - 15 EUR/dzień, dzieci do 130 cm wzrostu - 10 EUR, pozostałe bezpłatnie). Do obu Aquaparków, w godz. 10:00 - 19:00, kursuje bezpłatny bus.
Rozrywki i życie nocne w miejscowości Słoneczny Brzeg (dyskoteki, kluby nocne, puby z muzyką na żywo, restauracje).
Dla dzieci
Brodzik przy basenie, łóżeczka dla niemowląt (dodatkowo płatne ok. 4 EUR/dzień).
Wykwaterowanie
Doba hotelowa kończy się o godzinie 10:00.
Istnieje możliwość złożenia bagażu w pokoju dyżurnym lub przy recepcji.
Informacje dodatkowe
Hotel akceptuje karty kredytowe: Visa, Mastercard.
Udogodnienia hotelu Diamond*:
  • Internet
  • Klimatyzacja
  • Dla dzieci
  • Basen odkryty
  • Bez paszportu
  • Blisko centrum
  • Blisko lotniska
  • Darmowe WiFi
  • Fitness / siłownia
  • Kurorty nadmorskie
  • RTV/AGD
  • Rowery
  • Spa
  • Sport
  • Sporty wodne
  • Windsurfing
  • Życie nocne

* Poprawność udogodnień zawsze weryfikuj z opisem hotelu

Dane GPS :

N 42º 41' 47.4792"
E 27º 42' 37.6524"

Prosimy o zapoznanie się z opisem hotelu przedstawionym przez Organizatora wybranej oferty. Opis hoteli przedstawiony przez Fostertravel.pl jest jedynie poglądowy i nie stanowi elementu oferty Touroperatora.
Kliknij aby aktywować

Bułgaria/Słoneczny Brzeg
Pokoje
Dwuosobowe (z możliwością dostawki), przestronne, gustownie urządzone, z łazienką (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów). Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, ogrzewanie, telefon, TV Sat, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), balkon lub taras.
Informacje ogólne
Położony w centrum Słonecznego Brzegu, zaledwie 250 metrów od morza i w pobliżu sklepów, barów i restauracji.
Informacje doatkowe
Parking - w zależności od dostępności, bezpłatny
Zwierzęta nie są akceptowane
Udogodnienia
- recepcja , sejf płatny 6 BGN/dzień
- basen, bar przy basenie
- restauracja, 2 bary
- plac zabaw, brodzik, - masaże, bilard, siłownia, spa (dodatkowo płatne)
- Internet Wi-Fi płatny (1 godzina - 2, 4 BGN;Dzień 1 - 12 BGN; 3 dni - 24 BGN; 7 dni - 36 BGN)
 
Wyżywienie
ALL INCLUSIVE - śniadania, obiady i kolacje, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole
Errata
Errata 28.05.2019 r.
Hotel Diamond wprowadził opłaty za korzystanie z Internetu Wi-Fi także w lobby.
Obowiązują poniższe ceny:
1 godzina - 2, 4 BGN
Dzień 1 - 12 BGN
3 dni - 24 BGN
7 dni - 36 BGN
Bagaż
- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg
- w przypadku przelotów samolotami rejsowymi; Gdańsk, Kraków, Katowice, Warszawa Modlin(RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)
Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)
- Usługa EXBAG - 125zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN
Uwaga ! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)
- Usługa EXBAG - 110zł/osobę
Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  360 PLN
- 32 kg -  500 PLN
Uwaga ! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa
Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)
- Usługa EXBAG - 110zł/osobę
Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  360 PLN
- 32 kg -  500 PLN
Uwaga ! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa
Udogodnienia hotelu Diamond*:
  • Internet
  • Klimatyzacja
  • Dla dzieci
  • Basen odkryty
  • Bez paszportu
  • Blisko centrum
  • Blisko lotniska
  • Darmowe WiFi
  • Fitness / siłownia
  • Kurorty nadmorskie
  • RTV/AGD
  • Rowery
  • Spa
  • Sport
  • Sporty wodne
  • Windsurfing
  • Życie nocne

* Poprawność udogodnień zawsze weryfikuj z opisem hotelu

Dane teleadresowe:
Hotel Diamond, Słoneczny Brzeg 8240, Burgas, Bułgaria
Tel. +359 554 22 373
Fax. +359 554 22 373
E-mail. hoteldiamond@mbox.contact.bg
Dane GPS hotelu Diamond:
N 42º 41' 47.4792"
E 27º 42' 37.6524"
Ważne informacje:
Prezentowane godziny wylotów mogą ulec zmianie.
Zachęcamy do sprawdzenia aktualnych informacji MSZ przed podróżą do Bułgarii.
hotel Diamond w katalogu hoteli
56%
4.0
Dobry
  • 3.8 Hotel
    • 4.0Wygląd
    • 3.7Stan
    • 3.9Czystość
    • 3.6Atmosfera
  • 5.2 Położenie i okolica
    • 5.0Atrakcyjność
    • 5.3Lokal
    • 5.2Atrakcje
    • 5.1Komunikacja
  • 3.7 Gastronomia
    • 3.5Smak
    • 3.4Urozmaicenie
    • 3.6Czystość
    • 3.7Obsługa
  • 4.1 Pokój
    • 4.1Wyposażenie
    • 4.2Wielkość
    • 4.2Czystość
    • 4.0Łazienka
  • 3.8 Wrażenia
    • 3.9Stosunek cena/jakość
    • 3.8Zadowolenie
  • 3.6 Sport i rozrywka
    • 3.6Basen
    • 3.8Plaża
    • 3.5Rozrywka
    • 3.5Udogodnienia
Polecany szczególne dla:

młodych (71%), szukających rozrywek (50%), niewymagających (21%), wymagających (14%), rodzin (7%), nastawionych na zwiedzanie (7%), nowożeńcow (7%), oszczędnych (7%), szukających spokoju (7%)

#36 „Są plusy, ale minusy przeważająca ilość!”

Krzysztof (wrzesień 2019)
3.1
Średni
  • 3.5 Hotel
    • 3.5Wygląd
    • 3.5Stan
    • 3.5Czystość
    • 3.5Atmosfera
  • 5.0 Położenie i okolica
    • 5.0Atrakcyjność
    • 5.0Lokal
    • 5.0Atrakcje
    • 5.0Komunikacja
  • 3.5 Pokój
    • 3.5Wyposażenie
    • 3.5Wielkość
    • 3.5Czystość
    • 3.5Łazienka
  • 1.0 Gastronomia
    • 1.0Smak
    • 1.0Urozmaicenie
    • 1.0Czystość
    • 1.0Obsługa
  • 2.5 Wrażenia
    • 2.5Stosunek cena/jakość
    • 2.5Zadowolenie
  • 3.0 Sport i rozrywka
    • 3.0Basen
    • 3.0Plaża
    • 3.0Rozrywka
    • 3.0Udogodnienia

Zalety

  • Dobra lokalizacja hotelu. Blisko do plaży oraz centrum handlowego
  • Hotel jest odnowiony na zewnątrz oraz w środku
  • Nie daleko od lotniska

Wady

  • Płatny lobby bar mimo opcji all inclusive. Płatne opaski w momencie, kiedy zgubisz lub się zniszczy. Bardzo kiepskiej jakości te opaski
  • Płatny internet w całym hotelu
  • Monotonne jedzenie na obiad oraz kolację kurczak, kurczak, frytki, ryż oraz gulasz. Ciągle to samo. Jakieś trzy sałatki. Już lepsze jedzenie miałem w Portugalii mimo tego, że hotel był klasy 2 plus ( 2+)
  • Nie polecam pokoju od ulicy, hałas nie możliwy! Samochody, dorożki, imprezy, pijani ludzie!

Uzasadnienie

Było tyle negatywnych rzeczy, że więcej niż 3 na 6 nie mogę dać. Hotel ma potencjał, ale nie wypełni wykorzystany.

Gastronomia

Jedzenie, to porażka. Ojedzeniu to mógłbym tu pisać w nieskończoność. Bardzo biedne śniadania. Wędliny nie przypominające wyglądem nawet mortadeli. Ser - z masy skóropodobnej. Brak baru w restauracji. Po napoje alko trzeba podejść do baru przy basenie. Nie przechwalając się byłem w kilku krajach oraz różnych hotelach.

Stosunek jakości do ceny

poniżej oczekiwań

Polecamy ten hotel szukającym rozrywek, niewymagającym.

Zdjęcia (4):

#35 „Syf syf syf”

Magda (wrzesień 2019)
1.0
Mierny
  • 1.0 Hotel
    • 1.0Wygląd
    • 1.0Stan
    • 1.0Czystość
    • 1.0Atmosfera
  • 1.0 Położenie i okolica
    • 1.0Atrakcyjność
    • 1.0Lokal
    • 1.0Atrakcje
    • 1.0Komunikacja
  • 1.0 Pokój
    • 1.0Wyposażenie
    • 1.0Wielkość
    • 1.0Czystość
    • 1.0Łazienka
  • 1.0 Gastronomia
    • 1.0Smak
    • 1.0Urozmaicenie
    • 1.0Czystość
    • 1.0Obsługa
  • 1.0 Wrażenia
    • 1.0Stosunek cena/jakość
    • 1.0Zadowolenie
  • 1.0 Sport i rozrywka
    • 1.0Basen
    • 1.0Plaża
    • 1.0Rozrywka
    • 1.0Udogodnienia

Wady

  • Grzyb
  • Jedzenie

Uzasadnienie

Przed wyjazdem czytałam opinie o hotelu i większości były złe. Ale pomyślałam,że zadowoleni klienci rzadziej piszą a sfrustrowani i niezadowoleni gdzieś muszą wylać swoje żale. Niestety... Wszystko co piszą ludzie to szczera prawda... 1) Basen- woda lodowata i tak brudne kafle wokół, że strach było stanąć bosą nogą 2) Jedzenie- bardzo monotonne, okropnie tłuste(wszystko pływające w oleju, nawet dania z "grilla") notoryczny recycling( to co nie zeszło poprzedniego dnia było przerabiane na danie dnia na kolejny posiłek. Zdarzył się nawet mix z 2 dni- syf) 3) Napoje - same obleśnie słodkie, gazowane i sztuczne napoje, kawa tak lurowata i niesmaczna, że nie dało się pić, drinki masakryczne( dało się wypić tylko białe wino) 4) Syf- pokój, choć duży ,okropnie zaniedbany i brudny. Grzyb w łazience na suficie i pod prysznicem( kąpaliśmy się w klapkach). Muszla toaletowa nieszczelna , sącząca brudną wodę na podłogę. Grzyb na ścianie w pokoju (tej od łazienki). Podwójna rozkładana kanapa, która była dostawką dla moich dzieci ,tak brudna jakby była chwilkę wcześniej wzięta z wystawki przy śmietniku. Uszkodzona lampka nad łóżkiem doprowadzała po pierwszym włączeniu do awarii prądu w całym pokoju( elektryk usuwał usterkę ponad godzinę). Dodatkowo mieliśmy uszkodzone okno, którego nie dało się otworzyć gdyż było śrubami przykręcone do ramy. Niestety było niedomknięte i mieliśmy w górnej części sporą szparę - kilka cm przez którą wiało, wpadały komary i był straszny szum od ulicy. W końcu po awanturze zostało zamknięte przez obsługę przy sporej pomocy mojego męża. Pokoje sprzątane bardzo niestarannie , pobieżnie do tego stopnia że moje dzieci ( 2 i 6 lat) przewracały się z powodu piasku na podłodze. Słowem masakra. Bardzo nie polecam. Jak czytam to co tu napisałam, to się dziwie, jak my to przeżyliśmy. Nie mam nawet siły i chęci reklamować tego wyjazdu , choć zdecydowanie powinnam.

Stosunek jakości do ceny

wyjątkowo zły

#34 „Tragicznie”

Gośka99 (sierpień 2018)
3.2
Średni
  • 2.0 Hotel
    • 2.0Wygląd
    • 2.0Stan
    • 2.0Czystość
    • 2.0Atmosfera
  • 5.0 Położenie i okolica
    • 5.0Atrakcyjność
    • 5.0Lokal
    • 5.0Atrakcje
    • 5.0Komunikacja
  • 5.0 Pokój
    • 5.0Wyposażenie
    • 5.0Wielkość
    • 5.0Czystość
    • 5.0Łazienka
  • 3.0 Gastronomia
    • 3.0Smak
    • 3.0Urozmaicenie
    • 3.0Czystość
    • 3.0Obsługa
  • 1.0 Wrażenia
    • 1.0Stosunek cena/jakość
    • 1.0Zadowolenie
  • 3.0 Sport i rozrywka
    • 3.0Basen
    • 3.0Plaża
    • 3.0Rozrywka
    • 3.0Udogodnienia

Hotel

Przylecieliśmy do tego hotelu o 7 rano razem z grupą znajomych, jednak okazało się, że konieczne jest czekanie do 14 na klucze.

Pokoje

Każdego dnia porządki, jednak bez mycia podłogi. Pościel i ręczniki czyste

Gastronomia

Mało smaczne i nudne posiłki

Sport

W basenie zimna woda. za gry koniecznie trzeba płacić. W czasie pobytu raz tańczące panie.

Porady

Już pierwszego dnia pan oznajmił, że nienawidzi Polaków. Po 23 niemożna siedzieć w pokojach bo zjawia się ochrona i starszy mandatami.

Stosunek jakości do ceny

wyjątkowo zły

1 tydzień , pokój - pokój standardowy

#33 „Dla wytrwałych”

Ewa (sierpień 2018)
4.0
Dobry
  • 2.0 Hotel
    • 2.0Wygląd
    • 2.0Stan
    • 2.0Czystość
    • 2.0Atmosfera
  • 6.0 Położenie i okolica
    • 6.0Atrakcyjność
    • 6.0Lokal
    • 6.0Atrakcje
    • 6.0Komunikacja
  • 2.0 Pokój
    • 2.0Wyposażenie
    • 2.0Wielkość
    • 2.0Czystość
    • 2.0Łazienka
  • 4.0 Gastronomia
    • 0.0Smak
    • 0.0Urozmaicenie
    • 0.0Czystość
    • 0.0Obsługa
  • 4.0 Wrażenia
    • 4.0Stosunek cena/jakość
    • 4.0Zadowolenie
  • 6.0 Sport i rozrywka
    • 6.0Basen
    • 6.0Plaża
    • 6.0Rozrywka
    • 6.0Udogodnienia

Sport

Jesteśmy zadowoleni z obiektu.

Stosunek jakości do ceny

adekwatny

1 tydzień , pokój - pokój standardowy

#32 „Lokalizacja jest dobra, ale jest wiele wad”

Elizaveta (sierpień 2018)
2.6
Słaby
  • 4.2 Hotel
    • 6.0Wygląd
    • 3.0Stan
    • 6.0Czystość
    • 2.0Atmosfera
  • 1.7 Położenie i okolica
    • 2.0Atrakcyjność
    • 2.0Lokal
    • 2.0Atrakcje
    • 1.0Komunikacja
  • 2.7 Pokój
    • 1.0Wyposażenie
    • 2.0Wielkość
    • 6.0Czystość
    • 2.0Łazienka
  • 3.2 Gastronomia
    • 3.0Smak
    • 3.0Urozmaicenie
    • 3.0Czystość
    • 4.0Obsługa
  • 1.5 Wrażenia
    • 2.0Stosunek cena/jakość
    • 1.0Zadowolenie
  • 1.6 Sport i rozrywka
    • 2.0Basen
    • 1.0Plaża
    • 2.0Rozrywka
    • ---Udogodnienia

Uzasadnienie

Hotel jest duży, ale nie wygodne. Hałas z ulicy przez całą noc zakłóca sen. Mimo zamkniętych okien i drzwi. Jedzenie było pyszne, ale nie mogliśmy jeść prawidłowo. Spory tłum pochłonął wszystko i długo czekał na nowe dania. Morze nie jest blisko, a basen jest pełen ludzi. Na siłowni bardzo mało, a symulatory są stare i niewygodne. Z plusami, dobre czyszczenie. Mili ludzie w recepcji. Bardzo podobała mi się praca agencji. Istnieje wiele wycieczek.

Stosunek jakości do ceny

poniżej oczekiwań

3-6 dni , wyżywnienie - all inclusive (ALL), pokój - pokój standardowy, organizator - TUI Polska, rodzaj wyjazdu - wypoczynek

Średnia ocena3.2 /6
Rekomendacja45%
3.3
Hotel
3.5
Pokój
3.0
Serwis
4.8
Położenie i okolica
2.6
Gastronomia
3.3
Sport o rozrywka

Prognozowana pogoda w Słonecznym Brzegu

27.08.2020 (czwartek)
Słonecznie
29° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 52 %
Wiatr: 18 km/h
28.08.2020 (piątek)
Słonecznie
27° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 20 km/h
29.08.2020 (sobota)
Słonecznie
28° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 52 %
Wiatr: 14 km/h
30.08.2020 (niedziela)
Słonecznie
27° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 51 %
Wiatr: 12 km/h
31.08.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 51 %
Wiatr: 13 km/h
01.09.2020 (wtorek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 50 %
Wiatr: 15 km/h
02.09.2020 (środa)
Słonecznie
27° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 52 %
Wiatr: 14 km/h
03.09.2020 (czwartek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 15 km/h
04.09.2020 (piątek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 55 %
Wiatr: 13 km/h
05.09.2020 (sobota)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 56 %
Wiatr: 12 km/h
06.09.2020 (niedziela)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 60 %
Wiatr: 15 km/h
07.09.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
25° C Słonecznie
Bezchmurnie
16° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 15 km/h
08.09.2020 (wtorek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 58 %
Wiatr: 14 km/h
09.09.2020 (środa)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 56 %
Wiatr: 13 km/h
10.09.2020 (czwartek)
Słonecznie
25° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 17 km/h
Dzień wylotu
11.09.2020 (piątek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 58 %
Wiatr: 17 km/h
Dzień 1
12.09.2020 (sobota)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 16 km/h
Dzień 2
13.09.2020 (niedziela)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Lekkie zachmurzenie
18° C Lekkie zachmurzenie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 12 km/h
Dzień 3
14.09.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
24° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 56 %
Wiatr: 15 km/h
Dzień 4
15.09.2020 (wtorek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 15 km/h
Dzień 5
16.09.2020 (środa)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 13 km/h
Dzień 6
17.09.2020 (czwartek)
Słonecznie
24° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 65 %
Wiatr: 18 km/h
Dzień 7
18.09.2020 (piątek)
Słonecznie
23° C Słonecznie
Lekkie zachmurzenie
17° C Lekkie zachmurzenie
Wilgotność 58 %
Wiatr: 18 km/h
19.09.2020 (sobota)
Słonecznie
24° C Słonecznie
Bezchmurnie
16° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 16 km/h
20.09.2020 (niedziela)
Słonecznie
23° C Słonecznie
Bezchmurnie
15° C Bezchmurnie
Wilgotność 53 %
Wiatr: 14 km/h
21.09.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
21° C Słonecznie
Bezchmurnie
15° C Bezchmurnie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 19 km/h
22.09.2020 (wtorek)
Słonecznie
22° C Słonecznie
Bezchmurnie
14° C Bezchmurnie
Wilgotność 50 %
Wiatr: 13 km/h
23.09.2020 (środa)
Słonecznie
22° C Słonecznie
Bezchmurnie
15° C Bezchmurnie
Wilgotność 52 %
Wiatr: 14 km/h
24.09.2020 (czwartek)
Słonecznie
23° C Słonecznie
Bezchmurnie
14° C Bezchmurnie
Wilgotność 52 %
Wiatr: 12 km/h
25.09.2020 (piątek)
Słonecznie
23° C Słonecznie
Bezchmurnie
15° C Bezchmurnie
Wilgotność 59 %
Wiatr: 12 km/h
26.09.2020 (sobota)
Słonecznie
22° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 65 %
Wiatr: 22 km/h
27.09.2020 (niedziela)
Lekkie zachmurzenie
21° C Lekkie zachmurzenie
Bezchmurnie
16° C Bezchmurnie
Wilgotność 62 %
Wiatr: 23 km/h
28.09.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
22° C Słonecznie
Bezchmurnie
15° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 16 km/h
29.09.2020 (wtorek)
Słonecznie
23° C Słonecznie
Bezchmurnie
14° C Bezchmurnie
Wilgotność 55 %
Wiatr: 12 km/h
30.09.2020 (środa)
Słonecznie
21° C Słonecznie
Bezchmurnie
15° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 16 km/h
01.10.2020 (czwartek)
Słonecznie
22° C Słonecznie
Bezchmurnie
15° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 13 km/h
02.10.2020 (piątek)
Słonecznie
21° C Słonecznie
Bezchmurnie
14° C Bezchmurnie
Wilgotność 62 %
Wiatr: 17 km/h
03.10.2020 (sobota)
Słonecznie
20° C Słonecznie
Lekkie zachmurzenie
15° C Lekkie zachmurzenie
Wilgotność 62 %
Wiatr: 14 km/h

Średnie temperatury w ciągu roku w Bułgarii

Temperatura
w dzień (°C)
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
6 8 13 17 22 27 30 30 25 19 12 7
I połowa roku II połowa roku
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
Temperatura w dzień (°C)
6 °
8 °
13 °
17 °
22 °
27 °
30 °
30 °
25 °
19 °
12 °
7 °
Temperatura w nocy
w nocy (°C)
-1 -0 3 7 12 16 18 18 14 10 4 -0
Temperatura w nocy (°C)
-1 °
-0 °
3 °
7 °
12 °
16 °
18 °
18 °
14 °
10 °
4 °
-0 °
Średnia liczba
słonecznych dni
  • 23
  • 21
  • 21
  • 19
  • 18
  • 19
  • 22
  • 23
  • 22
  • 23
  • 20
  • 21
Średnia liczbasłonecznych dni
  • 23
  • 21
  • 21
  • 19
  • 18
  • 19
  • 22
  • 23
  • 22
  • 23
  • 20
  • 21
Średnie
opady (mm)
  • 33
  • 28
  • 39
  • 40
  • 79
  • 73
  • 70
  • 44
  • 63
  • 35
  • 46
  • 51
Średnieopady (mm)
  • 33
  • 28
  • 39
  • 40
  • 79
  • 73
  • 70
  • 44
  • 63
  • 35
  • 46
  • 51
Ilość dni
deszczowych
  • 8
  • 8
  • 10
  • 11
  • 13
  • 11
  • 9
  • 8
  • 8
  • 8
  • 10
  • 10
Ilość dnideszczowych
  • 8
  • 8
  • 10
  • 11
  • 13
  • 11
  • 9
  • 8
  • 8
  • 8
  • 10
  • 10