Hotel Exotica 

Wypoczynek w Złotych Piaskach, Bułgaria

Kod oferty: FTR 97494/142

Słonecznie

29°C Słonecznie

Średnia temperatura w dzień w wybranym terminie podróży

Kliknij aby aktywować
Hotel Exotica
Zdjecie: 1 z 16
Mapa
Zadaj pytanie
Ulubione Prześlij Drukuj Zadaj pytanie
touroperator:
100%
5.1 Bardzo dobry Na podstawie 10 opinii
Niezapomniane chwile we dwoje! Polecam

Hotel bardzo ładny. Udany pobyt. Hotel Exotica od pierwszego momentu spodobał się mnie i mojemu mężczyźnie! Niewielki, kamer...

Opinia według: Fostertravel

Polecamy tę ofertę:
  • Dobry standard w dobrej cenie
  • Atrakcyjna przecena o 14%
  • Hotel z Wi-Fi
  • Znakomita lokalizacja
Atuty

Parking, Dla dzieci, Blisko lotniska, Klimatyzacja

Atrakcje

Basen odkryty, Sport

touroperator:
Zadaj pytanie
Ulubione Prześlij Drukuj Zadaj pytanie
touroperator:
Oferta dostępna

Oferta z dnia 26.08.2020 została sprzedana. Brak wolnych miejsc w poprzednim terminie.
Wybrano pierwszy dostępny termin 26.08.2020

Rezerwacja wstępna

Wypełnienie formularza rezerwacji wstępnej nie wiąże się z żadnymi kosztami. Nasz konsultant skontaktuje się z Państwem w celu potwierdzenia rezerwacji.

2+0
7 dni
26.08.2020 - 02.09.2020
śniadania i obiadokolacje (HB)
2 osoby
(2 dorosłych)
Zmień
7 dni
(26.08 - 02.09.2020)
Zmień
26 sierpnia 2020
(środa)
Zmień
HB
(śniadania i obiadokolacje)
Zmień

Podróż z:
śro 26.08.2020 17:50 - 20:50
Katowice - Varna
 
śro 02.09.2020 17:50 - 17:00
Varna - Katowice
 
Dostępne opcje zakwaterowania ( dla 2 osób dorosłych )
pokój dwuosobowy (z możliwością 1 lub 2 dostawek)
Dodatkowe ubezpieczenie podróżne "Kup sobie spokój"

Warunki i zakres ubezpieczenia - pakiet Premium

198,72
/ całość
Ubezpieczenie kosztów leczenia do 1 000 000 120 000
Cena całkowita
2 482
PLN
Wczytywanie...
Podsumowanie rezerwacji

2 482,00
Wczytywanie...
Opis i położenie
Hotel położony w miejscowości Złote Piaski, ok. 1,5 km od centrum, 17 km od Warny, 25 km od lotniska. Przytulny i kameralny obiekt 3-piętrowy oferuje 64 pokoje. Oficjalna kategoria lokalna ***. Dzięki miłej obsłudze hotel jest miejscem chętnie odwiedzanym przez rodziny z dziećmi. W odległości 100 m znajduje się główna ulica, centrum handlowe, przystanek autobusowy; 1,5 km - dyskoteka.
W okolicy kurortu biją źródła wody mineralnej znane już w starożytności. Uzdrowisko jest usytuowane na terenie parku narodowego będącego ostoją rzadkich gatunków roślin i zwierząt.
Pokoje
Dwuosobowe (z możliwością dostawki), o powierzchni 26 m2, z łazienką (WC, prysznic, suszarka do włosów). Wyposażenie: klimatyzacja, TV Sat (TV Polonia, Polsat), sejf (dodatkowo płatny), mini bar (dodatkowo płatny), telefon, balkon o powierzchni 5 m2 (stół i 2 krzesła) lub taras. Cześć pokoi posiada widok na morze.
Sprzątanie pokoi 7 razy w tygodniu, wymiana ręczników 4 razy w tygodniu, wymiana pościeli 3 razy w tygodniu.
Wyżywienie
HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne).
Plaża
Piaszczysta, szeroka, publiczna, oddalona od hotelu ok. 350 m. Parasole i leżaki dodatkowo płatne 2,50 EUR/dzień.
Do dyspozycji gości
Recepcja 24 h, sejfy na dokumenty i pieniądze (dodatkowo płatne 10 EUR/tydz., 20 EUR/tydz.), kantor wymiany walut, restauracja, kawiarnia, bar przy basenie, room service, lobby, internet (dodatkowo płatny), sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, centrum konferencyjne.
Sport i rozrywka
Basen ze słodką wodą o powierzchni 150 m2 (leżaki i parasole bezpłatnie), tenis stołowy, bilard (dodatkowo płatny), sporty wodne na plaży (dodatkowo płatne).
Dla dzieci
Brodzik, plac zabaw, przedszkole, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.
Wykwaterowanie
Doba hotelowa kończy się o godzinie 12.00.
Informacje dodatkowe
W okolicy warto odwiedzić monastyr Aładża - wykuty w skale niezwykły klasztor, którego tajemnicze losy wciąż pozostają przedmiotem gorących dysput historyków sztuki.
Udogodnienia hotelu Exotica*:
  • Internet
  • Klimatyzacja
  • Dla dzieci
  • Basen odkryty
  • Bez paszportu
  • Blisko lotniska
  • Darmowe WiFi
  • Kurorty nadmorskie
  • Parking
  • Sport

* Poprawność udogodnień zawsze weryfikuj z opisem hotelu

Dane GPS :

N 43º 15' 48.2724"
E 28º 2' 1.4676"

Prosimy o zapoznanie się z opisem hotelu przedstawionym przez Organizatora wybranej oferty. Opis hoteli przedstawiony przez Fostertravel.pl jest jedynie poglądowy i nie stanowi elementu oferty Touroperatora.
Kliknij aby aktywować
Kategoria
3
Regio
Bułgaria/Złote Piaski/Złote Piaski
Oferta
Kraj - BUŁGARIA
Region - MORZE CZARNE
Miejscowość - ZŁOTE PIASKI
Rodzaj oferty - wczasy samolotowe 7 dni
Zakwaterowanie - Hotel EXOTICA ***
Kod - BUL035F
Położenie
Złote Piaski - jeden z najpopularniejszych kurortów w Bułgarii, tętniący życiem przez całą dobę. Piękna, długa i piaszczysta plaża, zjeżdżalnie wodne, liczne wypożyczalnie sprzętu wodnego, korty tenisowe, mini-golf, cudowny park wodny Aquapolis, park linowy, kasyna, mnóstwo dyskotek, barów, restauracji zapewniają moc rozrywek zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. W pobliżu - zabytkowy klasztor skalny Aładża Monastyr, dokąd można wybrać się na wycieczkę pieszą lub rowerową.
Czajka - turystyczna dzielnica Złotych Piasków. Miejsce spokojniejsze, słynące z pięknego morza o płytkim i równym dnie z łagodnym wejściem idealnym dla rodzin z dziećmi. Znajduje się tam duża, szeroka, strzeżona plaża Kabakum oraz mniejsze, niestrzeżone plaże, Niższe ceny w restauracjach i sklepikach przy jednoczesnej bliskości centrum Złotych Piasków są głównym atutem tego miejsca.
Opis
Szczególnie polecany dla rodzin z dziećmi i osób ceniących sobie spokój i wygodę. Jest to kameralny, zadbany hotel, gdzie panują doskonałe warunki do wypoczynku i relaksu. Położony w turystycznej dzielnicy Złotych Piasków - Czajka, wśród zieleni, blisko plaży, w cichym i spokojnym miejscu, jednak w stosunkowo niedalekiej odległości od ścisłego centrum kurortu.
Hotel dysponuje -
- odkrytym basenem kąpielowym, - restauracją z bezpośrednim wyjściem do ogrodu, - barem przy basenie, - recepcją z możliwością wynajęcia sejfu (odpłatnie), - placem zabaw dla dzieci, - boiskiem, - fitness, - bilardem, - tenisem stołowym, - Wi-Fi obok lobby baru i basenu, - parkingiem.
Plaża
Ok. 450 m od plaży, piaszczysta - serwis plażowy na życzenie, odpłatnie. Do najbliższej plaży jest zejście po schodach.
Typ zakwaterowania
Ładne, przestronne pokoje 2-osobowe z możliwością 1 lub 2 dostawek.
Wszystkie pokoje posiadają -
- prywatną łazienkę, - klimatyzację, - lodówkę typ mini-barek, - telefon, - TV kablową, - balkon.
Wyżywienie
2 x dziennie (HB+) -
- śniadania w formie bufetu, - obiadokolacje w formie bufetu, a do picia do wyboru - lampka wina, piwa lub napoju bezalkoholowego.
Transpo
Przelot na trasie Katowice-Warna-Katowice.
KTW-VAR- nr lotu - BUC 3176; wylot z KTW 17-50; w VAR 20-50
VAR-KTW- nr lotu - BUC 3175; wylot z VAR 16-10; w KTW 17-00
Godziny podane wg czasu lokalnego. Dokładne godziny zostaną podane w późniejszym terminie (do potwierdzenia do 2 dni przed wylotem). Odprawa 2 godz. przed wylotem.
Transfer lotnisko-hotel-lotnisko.
Cena przelotu obejmuje- bagaż podręczny do 5 kg + bagaż rejestrowany do 20 kg.
Uwaga - dziecko do 2 lat nie ma swojego miejsca w samolocie. Siedzi na kolanach u rodziców.
Świadczenia zawarte w cenie
- 7 noclegów, - wyżywienie HB+, - przelot samolotem na trasie KTW-VAR-KTW z bagażem podręcznym 5 kg + 20 kg bagażem rejestrowanym, - transfer lotnisko-hotel-lotnisko, - opieka rezydenta, - ubezpieczenie Signal Iduna.
Cena nie zawiera
- świadczeń nie wymienionych w "świadczenia zawarte w cenie".
Zniżki
- Dziecko 0 do 1, 99 lat - bez świadczeń, bez samodzielnego miejsca w samolocie - cena 80 zł, - trzecia osoba, dziecko 2-11, 99 na dostawce w pokoju, z 2 os. dorosłymi - cena 810-890 zł (w zależności od terminu), - czwarta osoba, dziecko 2-11, 99 na dostawce w pokoju, z 2 os. dorosłymi - cena 810-890 zł (w zależności od terminu), - trzecia osoba w pokoju powyżej 12 lat na dostawce - zniżka 105-145 zł (w zależności od terminu)
Na zapytanie możliwe pokoje dla jednej osoby dorosłej z jednym dzieckiem w wieku 2-12 lat na łóżku podstawowym.
Opłaty obowiązkowe
Płatne przy rezerwacji -
- Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - wg Rozporz. Min. Sportu i Turystyki z dn. 21.11.16 r. - 15 zł/os./pobyt.
Płatne na miejscu -
- opłata miejscowa 55 EUR/ osoba / turnus, dzieci do 12 lat- opłata miejscowa 35 euro/turnus.
Na życzenie
- Ubezpieczenia od kosztów rezygnacji z imprezy na zasadach określonych w Warunkach Ubezpieczenia T.U. Signal Iduna. Koszt takiego ubezpieczenia to 3 % z całkowitej wartości imprezy.
- W przypadku występowania chorób przewlekłych zaleca się wykupienie dodatkowego ubezpieczenia od chorób przewlekłych. Koszt takiego ubezpieczenia to 60 zł/1 turnus.
- Istnieje możliwość doubezpieczenia się i podwyższenia stawki ubezpieczenia od kosztów leczenia. Przy KL 30.000EUR kwota ta wynosi 20 zł/1 turnus.
Informacje dodatkowe
Impreza nie jest dostosowana do osób niepełnosprawnych.
Wymagania językowe
Na miejscu jest rezydent mówiący w języku polskim. Recepcja posługuje się językiem miejscowym oraz angielskim i niemieckim.
Wymagania paszportowe, wizowe, sanitarne, zdrowotne
Każda osoba, niezależnie od wieku musi posiadać ważny dowód osobisty lub paszport, a jej stan zdrowia musi umożliwiać udział w imprezie. Szczegółowe informacje na http -//polakzagranica.msz.gov.pl
Wycieczki fakultatywne
- Warna-letnia stolica, skalny klasztor Aładża Monastyr - 13EUR/25lv, dzieci 6EUR/12lv.
- Jeep Safari, szalona jazda, gry i zajęcia sportowe, obiad, napoje, 25EUR/50lv, dzieci 12EUR/24lv.
- Nesebar - jedno z najstarszych i najpiękniejszych miast bułgarskiego wybrzeża, 20EUR/38lv, dzieci 10EUR/19lv.
- Bałczyk (Białe Miasto) i Kaliakra (Czerwony Przylądek), 25EUR/47lv, dzieci 12EUR/24lv.
- Dwugodzinny rejs pod żaglami po Zatoce Warneńskiej, napoje i drobne przekąski, 20EUR/40lv, dzieci 12EUR/24lv.
- Fish Picnic - rejs pod żaglami, kąpiel w morzu, łowienie ryb, obiad, napoje, 30EUR/60lv, dzieci 15EUR/30lv.
- Bałkański wieczór -wspaniała zabawa, muzyka, tańce, bogate menu, 28EUR/55lv, dzieci 14EUR/27lv.
- Turcja -Istambuł - jednodniowa, z obiadem, 70EUR/137lv, 35EUR/69lv. Konieczny paszport.
- Turcja -Istambuł - dwudniowa, z 1 noclegiem, z 1 obiadem, 102EUR/200lv, dzieci 51EUR/100lv. Konieczny paszport.
- Wesele bułgarskie- przejażdżka łódką, fenomen przyrody - Kamienny Las oraz udział w weselu bułgarskim, z obiadem , winą i rakiją, 30EUR/58lv, dzieci 15EUR/29lv.
Uwaga -
1/ Wycieczki są prowadzone przez pilota w języku polskim (z wyjątkiem rejsów, wieczorku bałkańskiego i jeep safari).
2/ Przy mniejszej ilości osób istnieje możliwość łączenia grup i pilotowania jednocześnie w kilku językach.
3/ Ceny wycieczek obejmują bilety wstępu tylko do obiektów wymienionych w ofercie.
4/ W wyjątkowych sytuacjach, w przypadku małej ilości chętnych (poniżej 20 os.) organizator ma prawo odwołać wycieczkę lub zaproponować inny termin.
5/ Wycieczki organizowane są przez miejscowe agencje.
6/ Ceny mają charakter orientacyjny i mogą ulec zmianie.
First minute 2020
Podane ceny First Minute obowiązują do wyczerpania promocyjnej puli miejsc lecz nie dłużej niż do 31.05.2020 i wymagają wpłaty 100% przy rezerwacji lub zaliczki 30% przy rezerwacji i dopłaty do 100% do 31.05.2020.
Udogodnienia hotelu Exotica*:
  • Internet
  • Klimatyzacja
  • Dla dzieci
  • Basen odkryty
  • Bez paszportu
  • Blisko lotniska
  • Darmowe WiFi
  • Kurorty nadmorskie
  • Parking
  • Sport

* Poprawność udogodnień zawsze weryfikuj z opisem hotelu

Dane GPS hotelu Exotica:
N 43º 15' 48.2724"
E 28º 2' 1.4676"
Ważne informacje:
Prezentowane godziny wylotów mogą ulec zmianie.
Zachęcamy do sprawdzenia aktualnych informacji MSZ przed wycieczką do Bułgarii.
hotel Exotica w katalogu hoteli
100%
5.1
Bardzo dobry
  • 5.6 Hotel
    • 5.7Wygląd
    • 5.4Stan
    • 5.8Czystość
    • 5.6Atmosfera
  • 4.9 Położenie i okolica
    • 5.1Atrakcyjność
    • 4.9Lokal
    • 4.6Atrakcje
    • 5.1Komunikacja
  • 4.8 Gastronomia
    • 4.8Smak
    • 4.9Urozmaicenie
    • 4.8Czystość
    • 4.8Obsługa
  • 5.5 Pokój
    • 5.3Wyposażenie
    • 5.6Wielkość
    • 5.7Czystość
    • 5.2Łazienka
  • 5.3 Wrażenia
    • 5.4Stosunek cena/jakość
    • 5.2Zadowolenie
  • 4.5 Sport i rozrywka
    • 5.0Basen
    • 4.6Plaża
    • 4.3Rozrywka
    • 4.0Udogodnienia
Polecany szczególne dla:

szukających spokoju (63%), oszczędnych (50%), rodzin (38%), nastawionych na zwiedzanie (13%), nowożeńcow (13%), niewymagających (13%)

#10 „Polecam ten hotel!”

anna (listopad 2017)
5.3
Bardzo dobry
  • 5.8 Hotel
    • 6.0Wygląd
    • 5.0Stan
    • 6.0Czystość
    • 6.0Atmosfera
  • 5.8 Położenie i okolica
    • 6.0Atrakcyjność
    • 6.0Lokal
    • 5.0Atrakcje
    • 6.0Komunikacja
  • 5.8 Pokój
    • 5.0Wyposażenie
    • 6.0Wielkość
    • 6.0Czystość
    • 6.0Łazienka
  • 5.3 Gastronomia
    • 5.0Smak
    • 6.0Urozmaicenie
    • 5.0Czystość
    • 5.0Obsługa
  • 4.5 Wrażenia
    • 4.0Stosunek cena/jakość
    • 5.0Zadowolenie
  • 4.5 Sport i rozrywka
    • 6.0Basen
    • 4.0Plaża
    • 4.0Rozrywka
    • 4.0Udogodnienia

Uzasadnienie

Super hotel. Pokój był schludny. Codziennie sprzątano i opróżniano kosze na śmieci, ręczniki i pościel wymieniano co dwa dni. Personel był przyjazny. Jedzenie całkiem smaczne, biorąc pod uwagę cenę. W pobliżu hotelu plaża, sklepy, przystanek autobusowy, z którego można dojechać do większego miasta. Idealne miejsce dla osób chcących wypocząć w zacisznej lokalizacji.

Stosunek jakości do ceny

adekwatny

Polecamy ten hotel szukającym spokoju.

1 tydzień , pokój - pokój standardowy

#9 „Miło i spokojnie”

Talala (sierpień 2017)
5.4
Znakomity
  • 6.0 Hotel
    • 6.0Wygląd
    • 6.0Stan
    • 6.0Czystość
    • 6.0Atmosfera
  • 5.3 Położenie i okolica
    • 6.0Atrakcyjność
    • 5.0Lokal
    • 5.0Atrakcje
    • 5.0Komunikacja
  • 5.8 Pokój
    • 5.0Wyposażenie
    • 6.0Wielkość
    • 6.0Czystość
    • 6.0Łazienka
  • 5.5 Gastronomia
    • 5.0Smak
    • 6.0Urozmaicenie
    • 6.0Czystość
    • 5.0Obsługa
  • 4.5 Wrażenia
    • 5.0Stosunek cena/jakość
    • 4.0Zadowolenie
  • 5.0 Sport i rozrywka
    • 5.0Basen
    • 5.0Plaża
    • 5.0Rozrywka
    • 5.0Udogodnienia

Uzasadnienie

Super hotel położony w bardzo milej i spokojnej okolicy. Pokój czysty i wygody. Posiłki bardzo dobre. Plaża znajdowała się w pobliżu. Idealne miejsce na spokojny wypoczynek. Polecamy

Stosunek jakości do ceny

powyżej oczekiwań

Polecamy ten hotel szukającym spokoju.

1 tydzień , pokój - pokój standardowy

#8 „Świetne miejsce”

PaulinaWSZiB (sierpień 2017)
5.2
Bardzo dobry
  • 5.3 Hotel
    • 6.0Wygląd
    • 5.0Stan
    • 6.0Czystość
    • 4.0Atmosfera
  • 5.0 Położenie i okolica
    • 6.0Atrakcyjność
    • 4.0Lokal
    • 5.0Atrakcje
    • 5.0Komunikacja
  • 5.5 Pokój
    • 6.0Wyposażenie
    • 6.0Wielkość
    • 6.0Czystość
    • 4.0Łazienka
  • 5.8 Gastronomia
    • 6.0Smak
    • 6.0Urozmaicenie
    • 5.0Czystość
    • 6.0Obsługa
  • 5.0 Wrażenia
    • 5.0Stosunek cena/jakość
    • 5.0Zadowolenie
  • 4.8 Sport i rozrywka
    • 5.0Basen
    • 5.0Plaża
    • 5.0Rozrywka
    • 4.0Udogodnienia

Uzasadnienie

Lokalizacja niedaleko płatnej plaży z ładnym piaskiem. Obsługa profesjonalna i uprzejma. Posiłki smaczne i różnorodne. Dostęp do WIFI, a basen czysty.wifi do internetu.

Stosunek jakości do ceny

powyżej oczekiwań

Polecamy ten hotel szukającym spokoju.

1 tydzień , pokój - pokój standardowy

#7 „Miejsce na spokojny relaks”

Aneta (czerwiec 2017)
5.3
Bardzo dobry
  • 6.0 Hotel
    • 6.0Wygląd
    • 6.0Stan
    • 6.0Czystość
    • 6.0Atmosfera
  • 4.5 Położenie i okolica
    • 4.0Atrakcyjność
    • 5.0Lokal
    • 4.0Atrakcje
    • 5.0Komunikacja
  • 5.8 Pokój
    • 5.0Wyposażenie
    • 6.0Wielkość
    • 6.0Czystość
    • 6.0Łazienka
  • 5.3 Gastronomia
    • 4.0Smak
    • 6.0Urozmaicenie
    • 6.0Czystość
    • 5.0Obsługa
  • 5.5 Wrażenia
    • 6.0Stosunek cena/jakość
    • 5.0Zadowolenie
  • 4.5 Sport i rozrywka
    • 6.0Basen
    • 5.0Plaża
    • 4.0Rozrywka
    • 3.0Udogodnienia

Uzasadnienie

Ładny i czysty hotel z sympatycznym personelem. Widać, z e ekipa bardzo dbała tam o czystość. Plaża była nieco oddolna, a do centrum jeszcze dalej. Posiłki były przyzwoite, chociaż jednostajne i bez urozmaiceń. Miejsce bardzo dobre na spokojny wypoczynek.

Stosunek jakości do ceny

rewelacyjny

Polecamy ten hotel szukającym spokoju.

1 tydzień , pokój - pokój standardowy

#6 „Pozytywnie z małymi ale..”

anula77 (listopad 2016)
4.3
Dobry
  • 5.0 Hotel
    • 5.0Wygląd
    • 5.0Stan
    • 5.0Czystość
    • 5.0Atmosfera
  • 4.0 Położenie i okolica
    • 4.0Atrakcyjność
    • 4.0Lokal
    • 4.0Atrakcje
    • 4.0Komunikacja
  • 5.0 Pokój
    • 5.0Wyposażenie
    • 5.0Wielkość
    • 5.0Czystość
    • 5.0Łazienka
  • 4.0 Gastronomia
    • 4.0Smak
    • 4.0Urozmaicenie
    • 4.0Czystość
    • 4.0Obsługa
  • 5.0 Wrażenia
    • 5.0Stosunek cena/jakość
    • 5.0Zadowolenie
  • 3.0 Sport i rozrywka
    • 3.0Basen
    • 3.0Plaża
    • 3.0Rozrywka
    • 3.0Udogodnienia

Hotel

Hotel czysty z dużymi balkonami, które miały widok na morze. Goście to w większości starsze osoby.

Pokoje

Pokój z pięknym widokiem na morze, który można było podziwiać z balkonu. W łazience brakowała kabiny prysznicowej. Klima sterowana indywidualnie działa, a lodówka chłodziła napoje.

Gastronomia

Posiłki podawane były w jednej restauracji. Śniadania były mało urozmaicone, a podawane dania powtarzały się każdego dnia tylko w różnych wariantach. Obiadokolacje bardzo dobre i urozmaicone. Zawsze 2-3 rodzaje mięs, zupa do tego sałatki.

Sport

Basen czysty, z krystaliczną wodą. Trochę było czuć ją chlorem. Leżaki i parasole darmowe. Na plaży można było wypożyczyć skuter wodny. Wifi na parterze bardzo dobrze łapało.

Położenie

Odległość do plaży była większa niż jest podawana. Sama plaża żwirkowa i małe muszelki raniły stopy. W okolicy 3 sklepiki spożywcze, kilka barów i restauracji. Wycieczki organizowaliśmy sobie sam i nie korzystaliśmy z oferty biura. Byliśmy w delfinarium. Warnie i Złotych Piaskach.

Porady

Obsługa miła, chociaż denerwowało, że podczas posiłku obserwowali kiedy mogą zabrać talerz. W dniu wyjazdu pozwolono na zostać w pokojach do samego końca.

Stosunek jakości do ceny

powyżej oczekiwań

Polecamy ten hotel dla rodzin z dziećmi, oszczędnym.

1 tydzień , pokój - pokój standardowy

Średnia ocena5.9 /6
Rekomendacja100%
6.0
Hotel
5.9
Pokój
6.0
Serwis
5.5
Położenie i okolica
5.2
Gastronomia
6.0
Sport o rozrywka

Prognozowana pogoda w Złotych Piaskach

11.08.2020 (wtorek)
Lekkie zachmurzenie
26° C Lekkie zachmurzenie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 19 km/h
12.08.2020 (środa)
Słonecznie
28° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 51 %
Wiatr: 15 km/h
13.08.2020 (czwartek)
Słonecznie
29° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 48 %
Wiatr: 13 km/h
14.08.2020 (piątek)
Słonecznie
30° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 47 %
Wiatr: 13 km/h
15.08.2020 (sobota)
Słonecznie
30° C Słonecznie
Bezchmurnie
20° C Bezchmurnie
Wilgotność 48 %
Wiatr: 15 km/h
16.08.2020 (niedziela)
Słonecznie
31° C Słonecznie
Bezchmurnie
20° C Bezchmurnie
Wilgotność 49 %
Wiatr: 14 km/h
17.08.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
30° C Słonecznie
Bezchmurnie
21° C Bezchmurnie
Wilgotność 50 %
Wiatr: 14 km/h
18.08.2020 (wtorek)
Słonecznie
29° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 46 %
Wiatr: 11 km/h
19.08.2020 (środa)
Słonecznie
28° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 47 %
Wiatr: 13 km/h
20.08.2020 (czwartek)
Słonecznie
28° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 51 %
Wiatr: 14 km/h
21.08.2020 (piątek)
Słonecznie
30° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 50 %
Wiatr: 14 km/h
22.08.2020 (sobota)
Słonecznie
30° C Słonecznie
Bezchmurnie
20° C Bezchmurnie
Wilgotność 50 %
Wiatr: 13 km/h
23.08.2020 (niedziela)
Słonecznie
30° C Słonecznie
Bezchmurnie
20° C Bezchmurnie
Wilgotność 53 %
Wiatr: 14 km/h
24.08.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
30° C Słonecznie
Bezchmurnie
20° C Bezchmurnie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 13 km/h
25.08.2020 (wtorek)
Słonecznie
28° C Słonecznie
Bezchmurnie
20° C Bezchmurnie
Wilgotność 53 %
Wiatr: 15 km/h
Dzień wylotu
26.08.2020 (środa)
Słonecznie
29° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 53 %
Wiatr: 17 km/h
Dzień 2
27.08.2020 (czwartek)
Słonecznie
29° C Słonecznie
Bezchmurnie
20° C Bezchmurnie
Wilgotność 51 %
Wiatr: 17 km/h
Dzień 3
28.08.2020 (piątek)
Słonecznie
27° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 52 %
Wiatr: 19 km/h
Dzień 4
29.08.2020 (sobota)
Słonecznie
28° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 49 %
Wiatr: 13 km/h
Dzień 5
30.08.2020 (niedziela)
Słonecznie
28° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 48 %
Wiatr: 12 km/h
Dzień 6
31.08.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 47 %
Wiatr: 12 km/h
Dzień 7
01.09.2020 (wtorek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 48 %
Wiatr: 16 km/h
Dzień powrotu
02.09.2020 (środa)
Słonecznie
27° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 50 %
Wiatr: 15 km/h
03.09.2020 (czwartek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 16 km/h
04.09.2020 (piątek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 15 km/h
05.09.2020 (sobota)
Słonecznie
27° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 52 %
Wiatr: 14 km/h
06.09.2020 (niedziela)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
19° C Bezchmurnie
Wilgotność 59 %
Wiatr: 15 km/h
07.09.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
25° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 55 %
Wiatr: 15 km/h
08.09.2020 (wtorek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 57 %
Wiatr: 14 km/h
09.09.2020 (środa)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 53 %
Wiatr: 14 km/h
10.09.2020 (czwartek)
Słonecznie
25° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 55 %
Wiatr: 18 km/h
11.09.2020 (piątek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 56 %
Wiatr: 18 km/h
12.09.2020 (sobota)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 55 %
Wiatr: 17 km/h
13.09.2020 (niedziela)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 54 %
Wiatr: 14 km/h
14.09.2020 (poniedziałek)
Słonecznie
24° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 56 %
Wiatr: 17 km/h
15.09.2020 (wtorek)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
17° C Bezchmurnie
Wilgotność 53 %
Wiatr: 16 km/h
16.09.2020 (środa)
Słonecznie
26° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 56 %
Wiatr: 14 km/h
17.09.2020 (czwartek)
Słonecznie
23° C Słonecznie
Bezchmurnie
18° C Bezchmurnie
Wilgotność 63 %
Wiatr: 19 km/h

Średnie temperatury w ciągu roku w Bułgarii

Temperatura
w dzień (°C)
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
6 8 13 17 22 27 30 30 25 19 12 7
I połowa roku II połowa roku
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
Temperatura w dzień (°C)
6 °
8 °
13 °
17 °
22 °
27 °
30 °
30 °
25 °
19 °
12 °
7 °
Temperatura w nocy
w nocy (°C)
-1 -0 3 7 12 16 18 18 14 10 4 -0
Temperatura w nocy (°C)
-1 °
-0 °
3 °
7 °
12 °
16 °
18 °
18 °
14 °
10 °
4 °
-0 °
Średnia liczba
słonecznych dni
  • 23
  • 21
  • 21
  • 19
  • 18
  • 19
  • 22
  • 23
  • 22
  • 23
  • 20
  • 21
Średnia liczbasłonecznych dni
  • 23
  • 21
  • 21
  • 19
  • 18
  • 19
  • 22
  • 23
  • 22
  • 23
  • 20
  • 21
Średnie
opady (mm)
  • 33
  • 28
  • 39
  • 40
  • 79
  • 73
  • 70
  • 44
  • 63
  • 35
  • 46
  • 51
Średnieopady (mm)
  • 33
  • 28
  • 39
  • 40
  • 79
  • 73
  • 70
  • 44
  • 63
  • 35
  • 46
  • 51
Ilość dni
deszczowych
  • 8
  • 8
  • 10
  • 11
  • 13
  • 11
  • 9
  • 8
  • 8
  • 8
  • 10
  • 10
Ilość dnideszczowych
  • 8
  • 8
  • 10
  • 11
  • 13
  • 11
  • 9
  • 8
  • 8
  • 8
  • 10
  • 10