Zakwaterowanie
Zlokalizowane jest w budynku głównym
liczba pokoi 53
Typy pokoi
pokój deluxe ok. 44 m2 duże łóżko podwójne, klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka (wanna lub prysznic), suszarka do włosów, TV, minibar (płatny)
pokoj deluxe Chedi z patio ok. 38 m2 duże łóżko podwójne, klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka (wanna lub prysznic), suszarka do włosów, TV, minibar (płatny)
Pokój al bait heritage ok. 31 m2 duże łóżko podwójne, klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka (wanna lub prysznic), suszarka do włosów, TV, minibar (płatny)
Apartament typu Suite Al Bait Heritage ok. 53 m2 duże łóżko podwójne, klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka (wanna lub prysznic), suszarka do włosów, TV, minibar (płatny)
Apartament typu Suite Chedi ok. 54 m2 balkon, duże łóżko podwójne, klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka (wanna lub prysznic), suszarka do włosów, TV, minibar (płatny)
Apartament typu Grand Suite Chedi ok 102 m2 kuchnia, balkon, duże łóżko podwójne, klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka (wanna lub prysznic), suszarka do włosów, TV, minibar (płatny)
Pokój typu Grand Chedi ok. 45 m2 duże łóżko podwójne, klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka (wanna lub prysznic), suszarka do włosów, TV, minibar (płatny)
Pokój typu Grand Chedi z patiem ok. 45 m2 duże łóżko podwójne, klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka (wanna lub prysznic), suszarka do włosów, TV, minibar (płatny)
Wyĺ»ywienie
Restauracja
Bed & Breakfast – Śniadanie
śniadanie (7 00-11 00)
śniadania kontynentalne, włoskie, angielskie / irlandzkie, wegetariańskie, wegańskie, halal, bezglutenowe, koszerne, azjatyckie, amerykańskie
Full Board – Śniadane, obiad, kolacja
śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja
w formie bufetu
A la carte
śniadania kontynentalne, włoskie, angielskie / irlandzkie, wegetariańskie, wegańskie, halal, bezglutenowe, koszerne, azjatyckie, amerykańskie
Waĺ»ne informacje
Cena nie zawiera - opieki polskojęzycznego rezydenta
*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.
Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.